Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

O Γολγοθάς της ΑΕΚ


Η θηλιά σφίγγει από παντού τον ιστορικό σύλλογο και ο επόμενος μήνας είναι καθοριστικός για το μέλλον του. Κι αυτό, γιατί μέχρι τις 10 Αυγούστου θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες για να μην αγωνιστεί στην Football League.
H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν πρόκειται να της δώσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague, αν δεν πάρει φορολογική ενημερότητα από την Εφορία. Και για να την πάρει θα πρέπει:
να τακτοποιήσει τις οφειλές προς την Εφορία, αλλά και να ρυθμίσει τις υπόλοιπες δόσεις για το άρθρο 44.
να προσκομίσει δικαιολογητικά έγγραφα, που θα αποδεικνύουν ότι έχει πληρώσει τους ποδοσφαιριστές της.
να μην εκκρεμεί σε βάρος της ούτε μια προσφυγή ποδοσφαιριστή, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε διακανονισμούς.
Για να αποφύγει, λοιπόν, τους μπελάδες, η Ενωση θα χρειαστεί περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που στα ταμεία της υπάρχουν μόλις 950.000 ευρώ.
Βάσει κανονισμών, η ΕΕΑ θα δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλες τις ομάδες, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε όσες φυσικά πληρούν τις προϋποθέσεις. Και η ΑΕΚ όχι μόνο δεν τις πληροί, αλλά αν δεν γίνουν μέσα σε ένα μήνα οι απαραίτητες κινήσεις, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού στην Football League.




Πηγή : sport.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons